vrijdag 31 mei 2013

De Verhalencaravan


In onze tuin staat een caravan, onzichtbaar voor iedereen maar niet voor mijn dochters en mezelf. Als de wereld het weer eens te druk heeft gehad en zijn effect op ons weer zichtbaar wordt. Kruipen we stiekem in onze caravan.


In de caravan staat een oude tikmachine. (echt waar!)We kregen de tikmachine ooit van een oude dame (hoe cliché! hehe) uit Londen. Naar het schijnt kent ze Peter Pan persoonlijk maar of ik dat nou echt moet geloven?
... Het speciale aan de tikmachine -buiten het feit dat ze pink is- is dat ze alles wat we denken ook tikt! Wat tot hele grappige situaties lijdt. En wat natuurlijk ook wel al eens voor ruzie heeft gezorgd.(Jammer genoeg wel!) Mijn dochters vinden het niet erg. Kinderen zeggen toch alles wat ze denken. Heel puur en eerlijk! Het is dan ook onze lievelingsplek. 
( Manlief die heeft een andere lievelingsplek.. namelijk voor de tv, voetbal kijken;))


In de zomer vlechten we bloemenkransen in ons haar en dansen we in de zon. (ook als het regent hoor!) Als de avond valt steken we het kampvuur aan en genieten we van het knetteren van het hout als enige geluid. (Kan je het horen?)
We hebben er ook een kleine moestuin. Overdag wordt  gewerkt in de moestuin en ‘s nachts maken de nachtelfjes de taken af waar we overdag aan begonnen waren. (Ingehuurd bij Disney ;))Ik zou je nog zoveel kunnen vertellen over onze caravan, maar als je geluk hebt. Nodig ik je wel eens uit!

Foto's: Pinterest

2 opmerkingen: